Els nens perduts

pillina 01/12/2017 12:05

Un dia, una família de cinc persones va anar de viatge a Madrid. Al dia següent d’arribar ( 26 de febrer de 2011) van anar a visitar el Museu del Prado i, al voltant de les 11h del matí, els dos nens més petits havien desaparegut mentre estaven mirant un quadre i, uns minuts després, ja no hi eren.
Com que els nens eren molt petits no sabien què fer ni a qui demanar ajuda. Llavors es van asseure en un banc i es van quedar asseguts esperant, mentre els pares i la germana gran els estaven buscant per tot el museu i ja pensaven que no els trobarien mai. Però, tot i així, van continuar buscant-los. En un moment donat els nens van començar a caminar. La germana gran va proposar als seus pares d’anar a buscar algun policia del museu i demanar-li si podria mirar les càmeres.
Van trobar el policia i van mirar les càmeres. Al principi no els trobaven, però al final van veure com sortien del museu.

Nota: 5.0 Cuantitat de vots: 2
Etiquetes: perduts nens museu

Comentaris:

Publicitat

Praesent sodales imperdiet augue. Mauris lorem felis, semper eu, tincidunt eu, sollicitudin eget, sem. Nulla facilisi. Morbi ut enim ut enim ultricies dapibus.

Publicitat

Donec commodo, turpis vel venenatis sollicitudin, quam ante convallis justo, sed eleifend justo lectus quis sapien. Ut consequat libero eget est.

Contacte | Curs PHP i Mysql a Barcelona © LaGotaMancha