El somni

Minion 01/12/2017 12:02

Ho vaig somiar, va ser molt estrany, però increïble a la vegada. Participava en una cursa, l’última de l’any, la que decidia qui era el millor.
Eren cinc quilòmetres. Vaig començar amb molt bon ritme, anava la primera i així va continuar fins que faltaven cent metres per arribar a la meta. Vaig notar una punxada a les cames, no podia seguir i veia com els altres atletes avançaven. No sabia què fer i em vaig començar a desesperar.
Llavors va ser quan vaig notar una forta energia que em va recórrer tot el cos, com si alguna cosa em volgués ajudar i vaig continuar. Vaig avançar la resta de participants i, per fi, vaig arribar a la meta. Encara que en aquella situació semblés impossible, vaig quedar primera, no sé com, ni gràcies a què, però vaig guanyar. Vaig sentir una satisfacció tan gran que aquesta em va fer despertar del somni.

Nota: 0.0 Cuantitat de vots: 0
Etiquetes: somni

Comentaris:

Publicitat

Praesent sodales imperdiet augue. Mauris lorem felis, semper eu, tincidunt eu, sollicitudin eget, sem. Nulla facilisi. Morbi ut enim ut enim ultricies dapibus.

Publicitat

Donec commodo, turpis vel venenatis sollicitudin, quam ante convallis justo, sed eleifend justo lectus quis sapien. Ut consequat libero eget est.

Contacte | Curs PHP i Mysql a Barcelona © LaGotaMancha