Confia en tu mateix:

Ines 29/11/2017 11:15

Mai hauria pensat que l’experiència més horrible de la meva vida pogués ser alhora el millor que m’ha passat i tot en menys de dotze mesos.
Feia ja un parell d’anys quan tot havia començat. Jo era el típic noi tímid que sempre anava sol i que treia molt bones notes. Per als meus companys, això volia dir que jo no estava a la seva alçada i, a partir d’aquí, per part seva van començar els insults. Vaig prendre la decisió d’aguantar tot el que em deien i això va ser un gran error, ja que un parell de mesos després van començar les agressions... Sabia que ho havia de parar, però se me n’havia anat tot de les mans. La por es va començar a apoderar de mi i jo veia com anava perdent el control de mi mateix a cada moment que passava. Després de set mesos, va arribar a classe una alumna nova. Era bastant guapa i es veia intel·ligent, i la seva idea va ser venir a seure al meu costat. En aquell moment vaig saber que podria confiar en ella com mai havia pogut fer-ho amb ningú.
Un parell de setmanes després, ella es va adonar del que passava i junt amb les meves explicacions va decidir plantar cara al problema. Va explicar anònimament tot a la directora de l’institut i aquesta va aconseguir que tothom em deixés en pau i em comencés a acceptar.
A hores d’ara, em faig amb tothom; m’ha costat un any, però amb l’ajuda de tots m’he pogut obrir a la gent i ara estic pensant en demanar per sortir a la noia que més m’ha ajudat.

Nota: 0.0 Cuantitat de vots: 0
Etiquetes: bulling

Comentaris:

Publicitat

Praesent sodales imperdiet augue. Mauris lorem felis, semper eu, tincidunt eu, sollicitudin eget, sem. Nulla facilisi. Morbi ut enim ut enim ultricies dapibus.

Publicitat

Donec commodo, turpis vel venenatis sollicitudin, quam ante convallis justo, sed eleifend justo lectus quis sapien. Ut consequat libero eget est.

Contacte | Curs PHP i Mysql a Barcelona © LaGotaMancha