La desaparició

srta.blanca 29/11/2017 11:13

Feia dues setmanes que la Martina no sabia res del seu germà petit, en Pol. El dia abans de desaparèixer, va complir quinze anys i la seva germana, la qual es feia càrrec d’ell, ja que els seus pares havien mort en un accident, no tenia ni idea que en Pol s’havia fet amic d’una estranya noia que acabava d’arribar a l’institut.
La policia el buscava sense resultat i els amics d’en Pol no podien donar cap pista, ja que des que es va fer amic d’aquella noia no havien tornat a parlar amb ell.
La nova amiga tampoc apareixia i la Martina cada cop es desesperava més, però mai va perdre l’esperança de trobar el seu germà i, pensant on podria ser, va tenir una perillosa i arriscada idea: anar a la casa abandonada que estava als afores del poble, era l’únic lloc on no hi havia investigat la policia.
Després de caminar aproximadament una hora, va arribar, decidida, va obrir la porta d’aquella vella casa i una força inhumana la va empènyer cap a dintre. Des d’aquell dia, no s’ha tornat a saber dels germans i ningú s’atreveix a esbrinar què els va passar.

Nota: 8.2 Cuantitat de vots: 5
Etiquetes: cases abandonades

Comentaris:

heroi123 01/12/2017 09:42
Excel·lent! Vull saber més! Què els hi haurà passat??

Publicitat

Praesent sodales imperdiet augue. Mauris lorem felis, semper eu, tincidunt eu, sollicitudin eget, sem. Nulla facilisi. Morbi ut enim ut enim ultricies dapibus.

Publicitat

Donec commodo, turpis vel venenatis sollicitudin, quam ante convallis justo, sed eleifend justo lectus quis sapien. Ut consequat libero eget est.

Contacte | Curs PHP i Mysql a Barcelona © LaGotaMancha