El meu viatge a Mallorca

alex 27/11/2017 10:34

La meva família va anar un hotel de Mallorca de vacances. Quan van arribar a l’Hotel, van tenir un petit problema amb la reserva. Els havien posat en diverses habitacions. Tots es van quedar molt sorpresos al saber ho.

Després d’una estona parlant amb els responsables ,van aconseguir que els donessin una habitació per a tots. Un cop solucionat el problema van anar a sopar a un restaurant molt proper. La meva tieta va anar al lavabo, hi es va trencar una canonada. I es va inundar tot el vàter. Però al final no va se res greu , quan vam acabar de sopar vam na a l’hotel a dormi.

La meva mare no parava de ronca i no deixava dormi a ningú , la meva tieta jugava al mòbil, I la meva cosina no parava de xatejar al mòbil, i a damunt la meva germana mentre dormia no parava de encendre la llum i tenia que anar totes les vegades jo a apagar-la, aquella nit sol m’amaré i mon germana van dormi ve.

Nota: 0.0 Cuantitat de vots: 0
Etiquetes: varis

Comentaris:

Publicitat

Praesent sodales imperdiet augue. Mauris lorem felis, semper eu, tincidunt eu, sollicitudin eget, sem. Nulla facilisi. Morbi ut enim ut enim ultricies dapibus.

Publicitat

Donec commodo, turpis vel venenatis sollicitudin, quam ante convallis justo, sed eleifend justo lectus quis sapien. Ut consequat libero eget est.

Contacte | Curs PHP i Mysql a Barcelona © LaGotaMancha