Moll

tapisser 30/12/2015 21:02

Devia ser el lloc més solitari envoltat de companyia propera i el més proper amb companyia llunyana. La petita nau partia amb un rumb desconegut per mi, i que ni tan sols m’importava.

Un jove de veu massa aflautada per a ser la seva de veritat, va demanar a un “guiri” de telèfon parlador, que quants serien per a fer el vol d’helicòpter que havien contractat, car havien quedat a les nou i allí no havia ningú mes que el “guiri” del telèfon.
De mentre, la meva companyia llunyana que abans semblava partir cap a algun rumb desconegut (almenys per mi) sembla que s'ho hagués repensat i s’ha aturat.
On estarà millor que a casa?
De cop l’embarcació, que tenia nom d’au de passada, anava rebent públic que s’empassava amb bona gana, no volent afeccionar-se-hi massa, sabedora com era, que arribant al final del viatge hauria de perbocar, de la manera menys repugnant que sabés, dels racons dels budells, el seu nombrós carregament abordat en algun altre viatge d’aprenenta de iot en pràctiques.


Els manters encara tenien el terra mullat perquè no pugessin exposar les mercaderies, i l’espai ocupat per una munió de les policies existents.
La sirena que marcava el meu temps, tossuda, sonava.
El jove de la veu aflautada es va posar les ulleres fosques i va marxar volant.

Nota: 7.0 Cuantitat de vots: 1
Etiquetes: rumb sirena helicopter

Comentaris:

Publicitat

Praesent sodales imperdiet augue. Mauris lorem felis, semper eu, tincidunt eu, sollicitudin eget, sem. Nulla facilisi. Morbi ut enim ut enim ultricies dapibus.

Publicitat

Donec commodo, turpis vel venenatis sollicitudin, quam ante convallis justo, sed eleifend justo lectus quis sapien. Ut consequat libero eget est.

Contacte | Curs PHP i Mysql a Barcelona © LaGotaMancha