Els ulls

Rateta 02/10/2015 23:22

Tothom li preguntava que tal estava i ella sempre responia el mateix: estic bé, tot va bé, estic de maravella...
Tot funcionaba amb uns somriures falsos, jerseis llargs i aquestes frases, tothom la veïa tan confiada del que deia que ningú realment va pensar en el que ella deia. Fins que un dia ell la va mirar als ulls i li va preguntar que tal estava i ella va respondre el mateix que li deia a tothom, ell la va mirar i es va questionar el que la noia deia, i li va dir: no, enserio que tal estas? Ella el va mirar, simplement la va descol·locat de tal manera que es va posar pàlida. Es va quedar callada i va preferir guardar silenci, ella estava cansada.

Nota: 9.0 Cuantitat de vots: 1
Etiquetes: ulls

Comentaris:

Sicora 07/01/2016 05:50
Ei... ben descrit. Tots estem sempre d'allò més bé... encara que en realitat estiguem fets una "merda". Si algú mira de veritat a dins dels ulls i és capaç de veure la veritat... atorga-li, sense dubtar, la categoria d'amic/ga.

Publicitat

Praesent sodales imperdiet augue. Mauris lorem felis, semper eu, tincidunt eu, sollicitudin eget, sem. Nulla facilisi. Morbi ut enim ut enim ultricies dapibus.

Publicitat

Donec commodo, turpis vel venenatis sollicitudin, quam ante convallis justo, sed eleifend justo lectus quis sapien. Ut consequat libero eget est.

Contacte | Curs PHP i Mysql a Barcelona © LaGotaMancha