Ultim Error

Flor de Mandarina 29/10/2013 08:57

Allí va ser on el vaig veure. L'enorme rellotge de sorra, ara trencat pel vent del nord, amb tot l'escampall de vides al voltant, ara lliures. Feia anys que anava buscant aquest rellotge, el gran rellotge de sorra, el llegendari... Pero havia arribat massa tard.
Em vaig ajeure al terra, recolzat sobre els genolls, i vaig plorar. vaig plorar per les vides perdudes en aquell viatge, per l\'esgotament, per la desesperació... I per aixo no em vaig adonar qui se m'estava acostant. I aquest va ser el meu més gran error, l'error que va canviar el curs dels esdeveniments. Pero quan per fi vaig aixecar el cap, va ser massa tard. Ja m\'estava esperant. La dama de sorra, estava alla, cridant-me. Volia que vingués amb ella, em volia. I jo... Jo la vaig seguir. vaig anar amb ella. I la vaig abraçar. I ella em va xiuxiuejar uns mots a l\'orella;
-Junts, recontruirem el rellotge, i m\'ajudaràs a protegir-lo.
Una mentida. Una mentida a la que jo vaig sucumbir. Com totes les altres vides que es van tancar dins el rellotge, u8na presó de per vida, nomes per ella, la Dama de Sorra, per deixar-la lliure, per deixar-la lliure i anar a cercar el seu amant, i junt amb ell, els seus poders.

Nota: 3.2 Cuantitat de vots: 5
Etiquetes: dama de sorra rellotge vides

Comentaris:

Publicitat

Praesent sodales imperdiet augue. Mauris lorem felis, semper eu, tincidunt eu, sollicitudin eget, sem. Nulla facilisi. Morbi ut enim ut enim ultricies dapibus.

Publicitat

Donec commodo, turpis vel venenatis sollicitudin, quam ante convallis justo, sed eleifend justo lectus quis sapien. Ut consequat libero eget est.

Contacte | Curs PHP i Mysql a Barcelona © LaGotaMancha