L'encanteri

Pol Ze 28/01/2013 22:39

La nit abans de la llegendària batalla de Nerai, el Rei Zerkon va visitar el Mag Nherve, en la seva cova al capdamunt del Mont Khoun, sempre envoltat per l’alè del drac.
El Rei li demanà ajuda per vencer. El que no s’avenia amb la fama de superb que li precedia. Pel que el Mag intepretà que era un pusil·lànime cercant la seva protecció davant un enemic tan determinat a defensar la seva terra.
- Vol Sa Majestat que li asseguri el triomf en lloc de lluitar noblement per aconseguir-ho?
- Creieu de debó que és més noble el més fort o el més destre amb les armes?
El Mag sorprés, contestà: - Sou savi. Llavors, per què heu vingut a mi?
- Perquè la majoria dels meus homes no ho són. Els soldats són supersticiosos, i el favor d’un Mag tan cèlebre encoratjaria els meus i desmoralitza l’enemic.
- Aleshores, voleu utilitzar el meu prestigi, no la meva màgia.
- La vostra màgia?..el vostre pretigi?..- va dir el Rei sorneguer- ..LA POR QUE US TENEN ÉS EL QUE VULL UTILITZAR.
Tanta arrogància i falta de respecte enutjaren al Mag, qui diguè:
- Si és el que voleu, escamparé que obtindreu la victoria, però amb una condició, si fins i tot sabent-ho, l’enemic combat amb coratge, vencerà.
- M’ofeneu amb la vostra proposta. Ara em preneu per ximple?..Així encerteu el resultat de la batalla sigui quin sigui, OI?... PROU DE JUGAR AMB MI !
- Us complauré fent ús de la Màgia doncs: Aquesta nit aboqueu aquest beuratge al vi dels vostres soldats i feu-los brindar a tots per la victoria. Dominaré els seus somnis i faré que demà no despertin. Lluitaran en la batalla sentint-se dues vegades més forts, més ràpids, més àgils, i amb tant d’enardiment com animals ferestes acorralats. Només heu de tenir cura de no cridar-los o despertaran atordits com a somnàmbuls i periran a mans de l’enemic.
- Feu màgia, sí. Anirà bé que hi hagi espectacle a la batalla..- digué el Rei mofaire.
- Sa Majestat s’hauria de prendre més seriosament la Màgia. No fer-ho li podria costar car.
- No patiu Mag, sereu degudament recompensat.
- No dubto que serà així Majestat.- digué sagaçment Nherve, el mag.
A l’endemà les tropes del Rei Zerkon iniciaren l’atac desfent la formació de l’enemic amb gran destrossa, i una puixança desconeguda fins aquell dia, el que va deixar pertorbat Zerkon, qui conduint el seu cavall al fragor de la batalla començà a cridar a totes bandes acarnissat: - MATEU-LOS!! - MATEU AQUESTS GOSSOS!!.

Nota: 9.0 Cuantitat de vots: 3
Etiquetes: encanteri batalla mag

Comentaris:

Publicitat

Praesent sodales imperdiet augue. Mauris lorem felis, semper eu, tincidunt eu, sollicitudin eget, sem. Nulla facilisi. Morbi ut enim ut enim ultricies dapibus.

Publicitat

Donec commodo, turpis vel venenatis sollicitudin, quam ante convallis justo, sed eleifend justo lectus quis sapien. Ut consequat libero eget est.

Contacte | Curs PHP i Mysql a Barcelona © LaGotaMancha