La fi del Minotaure

Pol Ze 28/10/2012 13:16

Sento murmuris a l’entrada del Laberint. Si sapiguessin lo aprop que es troba el seu inici del final... el que em permet veure qui entra per un dels forats que Dèdal va fer perquè jo mirés sense ser vist. Per això es va fer aquest edifici monstruós, per amagar-me, doncs soc la vergonya de la meva mare, i l’oprobi de Minos. Soc l’engendre anti-natura que tothom ha de témer. Van obligar a Dèdal a construir aquest lloc on em pugués perdre, i així el vaig trobar com a mestre. Va ser com un pare per mi planejant la meva presó. Si jo soc el càstig que els deus van decidir pel pecat de Minos, el meu càstig i, potser el de Pasífae, són els deus.
Veig que és la meva germanastra qui parla amb un jove que sembla estar més pendent d’ell mateix que d’ella:
Ariadna: - He aconseguit que Dèdal ens ajudi. M’ha confiat la manera de sortir del laberint després de matar-li. Lliga el fil d’aquest cabdell a l’entrada del laberint i el desemboliques allà per on passis. Se li posarà quelcom al beure perquè s’adormi i així puguis sortir-t’en. Després seguint el fil que has deixat anar, em trobaras a mi.
Teseu:- Ariadna estimada, et recompensaré per tot el que has fet, et portaré amb mi i serem feliços.
Maleït Dèdal!, el teu enginy perd tothom qui t’admira i estima. Un dia et doldras per això.
M’has traït per complaure aquests joves fermosos. T’ha encisat Ariadna, car quan han llençat joves al Laberint, que morien aterrits d’imaginar-me, fins i tot abans d’ensopegar amb mi, no havies fet res per cessar-ho. Jo acabaré amb les morts, l’horror, ..i també amb el meu dolor. Ara que no importo ningú veig la meva lletjor: el meu delicte. Presoner d’aquesta deformitat, per sempre aqui dins... Només hi ha una manera d’alliberar-me d’aquesta tortuosa presó: que els seus plans siguin els meus. Beuré per adormir-me.
A través d’aquest altre forat puc veure avançar pel corredor penombrós el meu assassí, suat i tremolós, arrambat al mur i desplegant el fil amb tanta por que qualsevol olor, contacte, ombra o soroll el fa recular esbufegant. Aquest covard em matarà sense dubtes de consciència, doncs per ell soc un monstre, i esdevindrà un heroi.
Vaig a jeure. Sento un mareig...

Nota: 9.3 Cuantitat de vots: 3
Etiquetes: minotaure laberint dèdal ariadna teseu

Comentaris:

Albert 28/10/2012 01:32
Senzillament genial...

Publicitat

Praesent sodales imperdiet augue. Mauris lorem felis, semper eu, tincidunt eu, sollicitudin eget, sem. Nulla facilisi. Morbi ut enim ut enim ultricies dapibus.

Publicitat

Donec commodo, turpis vel venenatis sollicitudin, quam ante convallis justo, sed eleifend justo lectus quis sapien. Ut consequat libero eget est.

Contacte | Curs PHP i Mysql a Barcelona © LaGotaMancha