Els deures

Boldini 24/10/2012 08:55

Has fet els deures?, li va preguntar la professora. Pobre Joan, tota la classe el mirava. Sí, va contestar. Doncs surt a la pissarra i resol el problema. Tots el seguien mirant. Sabien que no els havia fet. El Joan es va aixecar, va agafar el seu quadern i es va acostar a la pissarra. X+3Y/2=34-Y. Amb el guix a la mà, va mirar el seu quadern com per veure els seus càlculs. Profe mandril, Bob Esponja. Estava perdut. Per què diantre havia dit que sí? Si hagués dit que no ara seria a la seva taula amb una creu a l’expedient, però més tranquil. Ara, però, no es podia fer enrere, faria el ridícul. Va alçar el braç i es va posar a escriure. X=Y, va acabar posant. Es va girar per mirar la professora. Les cames li tremolaven. Però la professora no el mirava ni a ell ni a la pissarra. Estava mirant per la finestra. I plorava. De cop i volta la pissarra i els deures no tenien cap mena d’importància.

Nota: 7.5 Cuantitat de vots: 2
Etiquetes: humor prueba deures profe pissarra

Comentaris:

Publicitat

Praesent sodales imperdiet augue. Mauris lorem felis, semper eu, tincidunt eu, sollicitudin eget, sem. Nulla facilisi. Morbi ut enim ut enim ultricies dapibus.

Publicitat

Donec commodo, turpis vel venenatis sollicitudin, quam ante convallis justo, sed eleifend justo lectus quis sapien. Ut consequat libero eget est.

Contacte | Curs PHP i Mysql a Barcelona © LaGotaMancha