Severino

Caront 23/10/2012 07:49

Quan el metge li va dir que tan sols li quedaven sis mesos de vida, el Severino va trucar el seu fill, amb qui no es parlava desde feia cinc anys. Com que el fill no contestava al telèfon, el Severino va decidir agafar el metro i esperar-lo a la porta de casa seva. Assegut en un banc, mentre les hores passaven, el Severino observava passar la vida al carrer. Quan els fanals es van encendre el seu fill encara no havia arribat. Una dona que passejava el seu gos el va reconèixer. Com està, Severino? Feia temps que no el veia. Estic esperant que arribi el meu fill, no crec que trigui ja. La dona se’l va mirar un moment i es va acomiadar. La nit va caure i el Severino seguia assegut davant l’edifici. No recordava que el seu fill havia mort feia dos anys. I va seguir esperant, i esperant.

Nota: 7.0 Cuantitat de vots: 1
Etiquetes: severino pare fill banc mort

Comentaris:

Galeta 21/04/2015 08:53
L'única pega que li poso, és que repeteix massa "el Severino", però em va agradar molt, de veritat :")

Publicitat

Praesent sodales imperdiet augue. Mauris lorem felis, semper eu, tincidunt eu, sollicitudin eget, sem. Nulla facilisi. Morbi ut enim ut enim ultricies dapibus.

Publicitat

Donec commodo, turpis vel venenatis sollicitudin, quam ante convallis justo, sed eleifend justo lectus quis sapien. Ut consequat libero eget est.

Contacte | Curs PHP i Mysql a Barcelona © LaGotaMancha