La desaparició

srta.blanca 29/11/2017 11:13

Feia dues setmanes que la Martina no sabia res del seu germà petit, en Pol. El dia abans de desaparèixer, va complir quinze anys i la seva germana, la qual es feia càrrec d’ell, ja que els seus pares havien mort en un accident, no tenia ni idea que en Pol s’havia fet amic d’una estranya noia que acabava d’arribar a l’institut.
La policia el buscava sense resultat i els amics d’en Pol no podien d  Segueix llegint...

Nota: 10.0 Cuantitat de vots: 4
Etiquetes: cases abandonades

A la cova

Boldini 24/10/2012 08:56

Quan Sant Jordi va arribar a la cova del drac, aquest ja s’estava escurant les dents. Havia fet tard. De la princesa només en quedaven les sabates. Què els diria, ara, a tota la gent? Què s’havia adormit? Un sant no reconeixeria mai una cosa així. Primer de tot es va enfadar amb el drac. No se suposava que s’havien de batre en duel per la princesa? Al drac li sabia molt de greu, li va explicar que  Segueix llegint...

Nota: 9.7 Cuantitat de vots: 3
Etiquetes: cova sant jordi drac

La fi del Minotaure

Pol Ze 28/10/2012 13:16

Sento murmuris a l’entrada del Laberint. Si sapiguessin lo aprop que es troba el seu inici del final... el que em permet veure qui entra per un dels forats que Dèdal va fer perquè jo mirés sense ser vist. Per això es va fer aquest edifici monstruós, per amagar-me, doncs soc la vergonya de la meva mare, i l’oprobi de Minos. Soc l’engendre anti-natura que tothom ha de témer. Van obligar a Dèdal a co  Segueix llegint...

Nota: 9.3 Cuantitat de vots: 3
Etiquetes: minotaure laberint dèdal ariadna teseu

Monotonía

pau 16/12/2012 15:08

Apaga la luz. Se quita las gafas y con cuidado las deposita en la mesita de noche. Con ambas manos saca un poco la sábana y la pliega por encima del edredón. Se introduce dentro de la cama, tapándose hasta la cabeza, en un mundo oscuro y fantástico donde ya le están esperando. Sus amigos, monstruos habituales y entrañables, son puntuales y prometen, como cada noche, una buena sesión de terror y a  Segueix llegint...

Nota: 9.3 Cuantitat de vots: 3
Etiquetes: oficina monstruo

L'encanteri

Pol Ze 28/01/2013 22:39

La nit abans de la llegendària batalla de Nerai, el Rei Zerkon va visitar el Mag Nherve, en la seva cova al capdamunt del Mont Khoun, sempre envoltat per l’alè del drac.
El Rei li demanà ajuda per vencer. El que no s’avenia amb la fama de superb que li precedia. Pel que el Mag intepretà que era un pusil·lànime cercant la seva protecció davant un enemic tan determinat a defensar la seva terra.
-  Segueix llegint...

Nota: 9.0 Cuantitat de vots: 3
Etiquetes: encanteri batalla mag
1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12   Seguent

Publicitat

Praesent sodales imperdiet augue. Mauris lorem felis, semper eu, tincidunt eu, sollicitudin eget, sem. Nulla facilisi. Morbi ut enim ut enim ultricies dapibus.

Publicitat

Donec commodo, turpis vel venenatis sollicitudin, quam ante convallis justo, sed eleifend justo lectus quis sapien. Ut consequat libero eget est.

Contacte | Curs PHP i Mysql a Barcelona © LaGotaMancha