2on dreta

Pol Ze 07/11/2012 19:48

M’acabaven de mostrar el pis en lloguer i, davant l’asèpsia practicada per l’agent inmobiliari, vaig decidir tenir una xerrada amb la portera. No va caldre gaire perquè m’ho expliqués tot, .. amb pels i senyals.
La Marcelina era l’anterior inquilina del pis que ara es lloga, el 2on esquerra, una dona vella i molt sola, qui aterrida assegurava ser empaitada per la veïna del davant, el 2on dreta..  Segueix llegint...

Nota: 8.7 Cuantitat de vots: 3
Etiquetes: marcelina 2on dreta veïna espiera solitud

Visita Nocturna

Juan Puncho Man 28/11/2017 11:02

Estava dormint plàcidament, quan de sobte algú em va dir que despertes. Jo com que estava dormit li vaig dir que esperes, però vaig donar-me conte de que eren les 3 de la matinada… i a més visc sol!

Nota: 0.0 Cuantitat de vots: 0
Etiquetes: pucha

La desaparició

srta.blanca 29/11/2017 11:13

Feia dues setmanes que la Martina no sabia res del seu germà petit, en Pol. El dia abans de desaparèixer, va complir quinze anys i la seva germana, la qual es feia càrrec d’ell, ja que els seus pares havien mort en un accident, no tenia ni idea que en Pol s’havia fet amic d’una estranya noia que acabava d’arribar a l’institut.
La policia el buscava sense resultat i els amics d’en Pol no podien d  Segueix llegint...

Nota: 8.2 Cuantitat de vots: 5
Etiquetes: cases abandonades

Acompanyat

Rosenda 01/12/2017 09:47

Sempre m’he criat rodejat d’animals. De fet, abans vivia en una granja on tenia tres gossos. A la nit, m’agradava, fins i tot em tranquil·litzava, quan aquelles petites bestioles feien sorolls per la casa i rascaven la porta de la meva habitació.
Però, ara, que visc sol, sentir aquests sorolls ja no és tan agradable.

Nota: 0.0 Cuantitat de vots: 0
Etiquetes: terror

Visita Nocturna

Juan Puncho Man 01/12/2017 11:53

Estava dormint plàcidament, quan, de sobte, algú em va dir que despertés. Jo, com que estava molt cansat, li vaig dir que esperés; però, vaig adonar-me que eren les 3 de la matinada… i, a més, visc sol!

Nota: 0.0 Cuantitat de vots: 0
Etiquetes: nit
1  2   Seguent

Publicitat

Praesent sodales imperdiet augue. Mauris lorem felis, semper eu, tincidunt eu, sollicitudin eget, sem. Nulla facilisi. Morbi ut enim ut enim ultricies dapibus.

Publicitat

Donec commodo, turpis vel venenatis sollicitudin, quam ante convallis justo, sed eleifend justo lectus quis sapien. Ut consequat libero eget est.

Contacte | Curs PHP i Mysql a Barcelona © LaGotaMancha