A la vora del riu

Boldini 13/11/2012 11:20

Ella s'estava rentant els peus a la vora del riu. Estava sola o, almenys, actuava com si ho estigués. Un bastó llarg arrepenjat sobre una roca era l'únic en aquell lloc que semblava pertànyer-li. Els seus peus ja estaven millor. Què era aquell soroll? Va mirar cap al cel. Res d'estrany. Els seus peus ja estaven millor. Es va quedar asseguda descansant i aprofitant l'aire per eixugar-se. Que curiós  Segueix llegint...

Nota: 7.0 Cuantitat de vots: 1
Etiquetes: riu peus cos anorak pedra

Tempus Fugit

bobesponja 01/12/2017 12:04

Vaig passejant per la ciutat. El terra està humit. Tothom camina de pressa i ningú para i em mira als ulls. Això em provoca tristesa però continuo el meu pas i decideixo abaixar el cap, mirar a terra i no donar-li importància al que fan els altres.
Continuo caminant sense saber on vaig. Les meves sabates en xafar les fulles humides marquen el ritme del meu camí. Cada cop vaig més de pressa, tot  Segueix llegint...

Nota: 0.0 Cuantitat de vots: 1
Etiquetes: rellotge temps

Els nens perduts

pillina 01/12/2017 12:05

Un dia, una família de cinc persones va anar de viatge a Madrid. Al dia següent d’arribar ( 26 de febrer de 2011) van anar a visitar el Museu del Prado i, al voltant de les 11h del matí, els dos nens més petits havien desaparegut mentre estaven mirant un quadre i, uns minuts després, ja no hi eren.
Com que els nens eren molt petits no sabien què fer ni a qui demanar ajuda. Llavors es van asseure  Segueix llegint...

Nota: 5.0 Cuantitat de vots: 2
Etiquetes: perduts nens museu

Publicitat

Praesent sodales imperdiet augue. Mauris lorem felis, semper eu, tincidunt eu, sollicitudin eget, sem. Nulla facilisi. Morbi ut enim ut enim ultricies dapibus.

Publicitat

Donec commodo, turpis vel venenatis sollicitudin, quam ante convallis justo, sed eleifend justo lectus quis sapien. Ut consequat libero eget est.

Contacte | Curs PHP i Mysql a Barcelona © LaGotaMancha