La fira del dibuix

clevus 28/10/2012 22:07


Feia temps que estava tancada dintre casa i tenia ganes que em toqués l'aire,

Aquell dia a la plaça feien una exposició de dibuixos i pintures; hi havia molta gent.


Caminant i mirant em vaig trobar de nassos amb una veïna del barri que hi era exposant.

Mirant les seves obres,
em va passar una cosa ben estranya ; veia com si tots els seus quadres estiguessin units a ella per un cor  Segueix llegint...

Nota: 4.3 Cuantitat de vots: 3
Etiquetes: dibuix estrella lliure

els peus

clevus 16/11/2012 01:57

I una dona va dir : “ ...feu com si els vostres peus tinguessin ulls.....mireu amb els peus”

I jo vaig pensar que seria molt divertit provar-ho.

I quan caminant pel carrer em recordava d´això intentava mirar què veia amb els peus.

I vaig veure coses que hem van sorprendre, perquè jo em pensava que quan ho fes només trobaria brutícia....i sí que n´hi ha però també hi ha coses boniques:  Segueix llegint...

Nota: 6.8 Cuantitat de vots: 6
Etiquetes: peus caminar ulls

Monotonía

pau 16/12/2012 15:08

Apaga la luz. Se quita las gafas y con cuidado las deposita en la mesita de noche. Con ambas manos saca un poco la sábana y la pliega por encima del edredón. Se introduce dentro de la cama, tapándose hasta la cabeza, en un mundo oscuro y fantástico donde ya le están esperando. Sus amigos, monstruos habituales y entrañables, son puntuales y prometen, como cada noche, una buena sesión de terror y a  Segueix llegint...

Nota: 9.3 Cuantitat de vots: 3
Etiquetes: oficina monstruo

la música de jazz

clevus 17/01/2013 14:49

Escolto a un músic de jazz dir que les cançons no estan acabades quan estan editades en un cd amb la cel.lofana posada i continua dient que si hi són tots els músics que han fet la cançó, aquesta pot continuar viva i canviant a cada ocasió… i jo m´imagino les cançons sortint del cd, ajudant-se unes a les altres com si sortissin d´una presó.

Nota: 7.0 Cuantitat de vots: 1
Etiquetes: cançó jazz

L'encanteri

Pol Ze 28/01/2013 22:39

La nit abans de la llegendària batalla de Nerai, el Rei Zerkon va visitar el Mag Nherve, en la seva cova al capdamunt del Mont Khoun, sempre envoltat per l’alè del drac.
El Rei li demanà ajuda per vencer. El que no s’avenia amb la fama de superb que li precedia. Pel que el Mag intepretà que era un pusil·lànime cercant la seva protecció davant un enemic tan determinat a defensar la seva terra.
-  Segueix llegint...

Nota: 9.0 Cuantitat de vots: 3
Etiquetes: encanteri batalla mag
1  2   Seguent

Publicitat

Praesent sodales imperdiet augue. Mauris lorem felis, semper eu, tincidunt eu, sollicitudin eget, sem. Nulla facilisi. Morbi ut enim ut enim ultricies dapibus.

Publicitat

Donec commodo, turpis vel venenatis sollicitudin, quam ante convallis justo, sed eleifend justo lectus quis sapien. Ut consequat libero eget est.

Contacte | Curs PHP i Mysql a Barcelona © LaGotaMancha