Som grans!!!

Marwa 01/12/2017 09:41


Uns nens jugaven a ser grans: la Paula cuinava i en Pau mentrestant preparava la taula. Però, va deixar el que estava fent i va anar a mirar si la nina s’havia despertat. Li va semblar que no. Després, en Pau va preparar una beguda i van seure plegats a la taula. Després d’acabar de dinar, la Paula va anar a mirar si la nina s’havia despertat. Li va sembla que sí. Llavors, en Pau va recollir la  Segueix llegint...

Nota: 0.0 Cuantitat de vots: 0
Etiquetes: nens jugar cuinar nina

Els nens perduts

pillina 01/12/2017 12:05

Un dia, una família de cinc persones va anar de viatge a Madrid. Al dia següent d’arribar ( 26 de febrer de 2011) van anar a visitar el Museu del Prado i, al voltant de les 11h del matí, els dos nens més petits havien desaparegut mentre estaven mirant un quadre i, uns minuts després, ja no hi eren.
Com que els nens eren molt petits no sabien què fer ni a qui demanar ajuda. Llavors es van asseure  Segueix llegint...

Nota: 5.0 Cuantitat de vots: 2
Etiquetes: perduts nens museu

Publicitat

Praesent sodales imperdiet augue. Mauris lorem felis, semper eu, tincidunt eu, sollicitudin eget, sem. Nulla facilisi. Morbi ut enim ut enim ultricies dapibus.

Publicitat

Donec commodo, turpis vel venenatis sollicitudin, quam ante convallis justo, sed eleifend justo lectus quis sapien. Ut consequat libero eget est.

Contacte | Curs PHP i Mysql a Barcelona © LaGotaMancha