la música de jazz

clevus 17/01/2013 14:49

Escolto a un músic de jazz dir que les cançons no estan acabades quan estan editades en un cd amb la cel.lofana posada i continua dient que si hi són tots els músics que han fet la cançó, aquesta pot continuar viva i canviant a cada ocasió… i jo m´imagino les cançons sortint del cd, ajudant-se unes a les altres com si sortissin d´una presó.

Nota: 7.0 Cuantitat de vots: 1
Etiquetes: cançó jazz

L'encanteri

Pol Ze 28/01/2013 22:39

La nit abans de la llegendària batalla de Nerai, el Rei Zerkon va visitar el Mag Nherve, en la seva cova al capdamunt del Mont Khoun, sempre envoltat per l’alè del drac.
El Rei li demanà ajuda per vencer. El que no s’avenia amb la fama de superb que li precedia. Pel que el Mag intepretà que era un pusil·lànime cercant la seva protecció davant un enemic tan determinat a defensar la seva terra.
-  Segueix llegint...

Nota: 9.0 Cuantitat de vots: 3
Etiquetes: encanteri batalla mag

Despertar

Hermètica 29/01/2016 17:12

Ulls entreoberts, roba arrugada i set.
Retorno a la consciència a poc a poc
enredada amb tebi i no foc: brases d'anit.

Potser algun dia necessitarem més:
dins l'estomac les papallones no poden volar.

I mentrestant busco la parella del mitjó,
i em rento la cara,
i és probable que perdi l'autobús
(com cada dia que van malament les coses).

Em penso si serà l'últim petó
però estàs dor  Segueix llegint...

Nota: 10.0 Cuantitat de vots: 1
Etiquetes: despertar papallones

Som grans!!!

Marwa 01/12/2017 09:41


Uns nens jugaven a ser grans: la Paula cuinava i en Pau mentrestant preparava la taula. Però, va deixar el que estava fent i va anar a mirar si la nina s’havia despertat. Li va semblar que no. Després, en Pau va preparar una beguda i van seure plegats a la taula. Després d’acabar de dinar, la Paula va anar a mirar si la nina s’havia despertat. Li va sembla que sí. Llavors, en Pau va recollir la  Segueix llegint...

Nota: 0.0 Cuantitat de vots: 0
Etiquetes: nens jugar cuinar nina

Publicitat

Praesent sodales imperdiet augue. Mauris lorem felis, semper eu, tincidunt eu, sollicitudin eget, sem. Nulla facilisi. Morbi ut enim ut enim ultricies dapibus.

Publicitat

Donec commodo, turpis vel venenatis sollicitudin, quam ante convallis justo, sed eleifend justo lectus quis sapien. Ut consequat libero eget est.

Contacte | Curs PHP i Mysql a Barcelona © LaGotaMancha