Dar la cara

pau 21/04/2013 21:28

Seis y veinte.
Puntual suena la alarma del despertador exigiendo que salga de la cama, sin excusas. Decidido, convencido de que hoy es el día me levanto, me ducho, me visto y salgo corriendo para no hacer tarde en el trabajo y poder salir puntual.
Hoy sí.
Tengo una cita.
Este año no faltaré.
Pero mientras me despido de mi mujer me digo: ”y si no voy…tendríamos que ir a comprar esta tarde”  Segueix llegint...

Nota: 8.0 Cuantitat de vots: 2
Etiquetes: cara oficina

L'encanteri

Pol Ze 28/01/2013 22:39

La nit abans de la llegendària batalla de Nerai, el Rei Zerkon va visitar el Mag Nherve, en la seva cova al capdamunt del Mont Khoun, sempre envoltat per l’alè del drac.
El Rei li demanà ajuda per vencer. El que no s’avenia amb la fama de superb que li precedia. Pel que el Mag intepretà que era un pusil·lànime cercant la seva protecció davant un enemic tan determinat a defensar la seva terra.
-  Segueix llegint...

Nota: 9.0 Cuantitat de vots: 3
Etiquetes: encanteri batalla mag

Abducció

Pol Ze 21/01/2013 20:43

Hi ha abundor de testimonis sobre abduccions. En molts casos la persona abduïda no recorda res de l’experiència fins que algun fet o circumstància li desperta un somni o record estrany, fins aleshores profundament amagat, o bé podria tractar-se d’una manifestació de demència. Si éssers extraterrestres han vingut o venen al nostre planeta, i entre els espècimens investigats hi són éssers humans, a  Segueix llegint...

Nota: 5.3 Cuantitat de vots: 4
Etiquetes: abducció einstein boira escopeta

Dirección ejemplar

pau 20/01/2013 15:14

Mientras suelto las pastillas en las hierbas altas, disimulando para que no me encuentren las drogas, reconozco que mi comportamiento no es ejemplar, aunque tampoco me van a despedir por ello. Sí, es la segunda vez que llego tarde esta semana y ya me esperan de nuevo un centenar de personas en la puerta, pacientemente. La juerga de esta noche ha acabado hace poco, pero hoy mi aliento por suerte  n  Segueix llegint...

Nota: 7.0 Cuantitat de vots: 2
Etiquetes: director juerga ejemplo

la música de jazz

clevus 17/01/2013 14:49

Escolto a un músic de jazz dir que les cançons no estan acabades quan estan editades en un cd amb la cel.lofana posada i continua dient que si hi són tots els músics que han fet la cançó, aquesta pot continuar viva i canviant a cada ocasió… i jo m´imagino les cançons sortint del cd, ajudant-se unes a les altres com si sortissin d´una presó.

Nota: 7.0 Cuantitat de vots: 1
Etiquetes: cançó jazz
 Anterior  6  7  8  9  10  11  12   Seguent

Publicitat

Praesent sodales imperdiet augue. Mauris lorem felis, semper eu, tincidunt eu, sollicitudin eget, sem. Nulla facilisi. Morbi ut enim ut enim ultricies dapibus.

Publicitat

Donec commodo, turpis vel venenatis sollicitudin, quam ante convallis justo, sed eleifend justo lectus quis sapien. Ut consequat libero eget est.

Contacte | Curs PHP i Mysql a Barcelona © LaGotaMancha