Confia en tu mateix:

Ines 29/11/2017 11:15

Mai hauria pensat que l’experiència més horrible de la meva vida pogués ser alhora el millor que m’ha passat i tot en menys de dotze mesos.
Feia ja un parell d’anys quan tot havia començat. Jo era el típic noi tímid que sempre anava sol i que treia molt bones notes. Per als meus companys, això volia dir que jo no estava a la seva alçada i, a partir d’aquí, per part seva van començar els insults  Segueix llegint...

Nota: 0.0 Cuantitat de vots: 0
Etiquetes: bulling

La desaparició

srta.blanca 29/11/2017 11:13

Feia dues setmanes que la Martina no sabia res del seu germà petit, en Pol. El dia abans de desaparèixer, va complir quinze anys i la seva germana, la qual es feia càrrec d’ell, ja que els seus pares havien mort en un accident, no tenia ni idea que en Pol s’havia fet amic d’una estranya noia que acabava d’arribar a l’institut.
La policia el buscava sense resultat i els amics d’en Pol no podien d  Segueix llegint...

Nota: 8.2 Cuantitat de vots: 5
Etiquetes: cases abandonades

ET

Interstellar 29/11/2017 11:13

Tenia una pell clivellada i freda com la superfície del seu planeta.

Nota: 10.0 Cuantitat de vots: 1
Etiquetes: viatges interplaneta

Visita Nocturna

Juan Puncho Man 28/11/2017 11:02

Estava dormint plàcidament, quan de sobte algú em va dir que despertes. Jo com que estava dormit li vaig dir que esperes, però vaig donar-me conte de que eren les 3 de la matinada… i a més visc sol!

Nota: 0.0 Cuantitat de vots: 0
Etiquetes: pucha

El meu viatge a Mallorca

alex 27/11/2017 10:34

La meva família va anar un hotel de Mallorca de vacances. Quan van arribar a l’Hotel, van tenir un petit problema amb la reserva. Els havien posat en diverses habitacions. Tots es van quedar molt sorpresos al saber ho.

Després d’una estona parlant amb els responsables ,van aconseguir que els donessin una habitació per a tots. Un cop solucionat el problema van anar a sopar a un restaurant molt  Segueix llegint...

Nota: 0.0 Cuantitat de vots: 0
Etiquetes: varis
 Anterior  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12   Seguent

Publicitat

Praesent sodales imperdiet augue. Mauris lorem felis, semper eu, tincidunt eu, sollicitudin eget, sem. Nulla facilisi. Morbi ut enim ut enim ultricies dapibus.

Publicitat

Donec commodo, turpis vel venenatis sollicitudin, quam ante convallis justo, sed eleifend justo lectus quis sapien. Ut consequat libero eget est.

Contacte | Curs PHP i Mysql a Barcelona © LaGotaMancha